Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Rezervované, záhradná chatka s vysporiadaným pozemkom, Divina, okr. Žilina, exkluzívne Romdom

Obec: Divina
Okres: Žilina
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
Iné:
40 000 €

Popis nehnuteľnosti

Romdom reality ponúka exkluzívne na predaj záhradnú chatku s vysporiadaným pozemkom v záhradkárskej kolónii v Divine pri Žiline.
Chatka má užitkovú plochu cca 51m2, pozemok 499m2. 

Chatka pozostáva z troch podlaží. V suteréne sa nachádza kuchynka, (12m2) splachovacie wc a pivnica/skladový priestor (7m2), Na prízemí  sa nachádza obývacia izba (20m2) a na prvom poschodí sa nachádza priestor na spanie. (12m2). Pred vchodom do chatky sa nachádza krytá terasa. Všetky podlažia sú spojené schodami, čo umožňuje pohyb po chatke bez nutnosti opustiť vnútorný priestor.
V obývacej izbe je barový pult a krb ktorý pohodlne vykúri celú chatku a poskytuje skvelú atmosféru pre večerné posedenie alebo pri chladnejších dňoch.
Na 1. poschodí je spací priestor pre minimálne 3 ľudí, čo spolu s miestom na prízemí dáva možnosť prichýliť cez noc aj väčšiu spoločnosť 6-8 ľudí.
Na záhrade sa nachádza vonkajší krb aj s udiarničkou, kde sa dá pekne grilovať a prípadne vyúdiť klobásky alebo slaninu.

Záhrada o výmere 499m2 je mierne svahovitá štvorcového tvaru. Pomocou úprav vytvorením terás je možné dosiahnúť dosiahnuť úplnú rovinu.

Chatka je napojená na elektrinu 230/380V a úžitkovú vodu zo spoločnej nádrže. (v zime sa vypína). V oblasti je možné navŕtať vlastnú studňu, predoklad hĺbky vŕtania je cca 15m, prípadne čerpať vodu z potoka, ktorý tečie pod pozemkom. Odpad je riešený  septikom s trativodom.
 

Prístup k záhradkárskej kolónii, je po asfaltovej celoročne udržiavanej ceste (okrem posledných cca 100m). Zo Žiliny je to cca 10 min autom alebo 30 min bicyklom. Priamo k chatke vedie potom spevnená cesta cca 200m dlhá. Parkovanie je možné na ceste pri chatke, prípadne si môže nový majiteľ vytvoriť vlastné parkovacie miesto na záhrade.

Chatka sa nachádza v spodnej časti kolónie, čo poskytuje majiteľom dostatok súkromia s výhľadom na okolitú zeleň.  Dokonalú atmosféru relaxu umocňuje potôčik hneď za plotom na spodnej hranici pozemku.

Okolie poskytuje množstvo príležitostí k športu a iným oddychovým aktivitá.m ako je turistika, cykloturistika, hubárčenie, grilovanie, záhradkárčenie a pod. Divina je obec  blízko Žiliny s kompletným občianskym zázemím. V obci sa nachádzajú obchody, kostol, pošta, školy a pod.

Pre záujemcov o kúpu zabezpečíme hypotekárne poradenstvo a vybavenie financovania kúpy na kľúč.

Pre viac informácií kontaktujte makléra Romdom reality: Cyntia Dančová , tel: 0940 996 990

Máte na predaj alebo plánujete predávať vlastnú nehnuteľnosť? Bezplatne Vám poradíme ako na to, prípadne pomôžeme s predajom. Viete o niekom kto chce predávať? Odporučte nás a získajte odmenu.   



 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Plocha predzáhradky:
499 m2
Plocha pozemku:
499 m2
Typ zeme:
mierne svahovitá
Úžitková plocha:
51 m2
Zastavaná plocha:
20 m2
Podlahová plocha:
51 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Terasa:
áno
Pivnica:
áno
Sklad:
áno
Celková plocha:
51 m2
Terasa plocha:
7 m2
Počet terás:
1
Pivnica plocha:
7 m2
Počet pivníc:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku - 230 V:
áno
Elektrika - na pozemku - 380 V:
áno
Kanalizácia - na pozemku - septik:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Bavi ma pracovať v realitách, pretože každý klient a každý obchod je iný. Baví ma spoznávať nových ludí a pomáhať im riešit ich požiadavky.

Práca v realitách ma naučila veľa a to, že celý život sa učime novým veciam.

Moja priorita je pomáhať klientom a byť viac ako len obchodným partnerom. Snažim sa pozerať sa na veci ľudsky a k tomu aj tak pristupovať. So svojimi klientmi si budujem priateľské vzťahy a zakladám si na dôvere a profesionalite.

"Obchod, v ktorom nezískame nič viac ako peniaze, nie je žiadny obchod." 
                                                                                                                                                Henry Ford
 

Nehnuteľnosti, ktoré získam do svojej ponuky, chcem predať a myslím, že sa mi to aj reálne darí. Pre klienta robím maximum, pretože spokojný klient je moja vizitka. 

Baví ma robiť, to čo robím a chcem sa neustále posúvať a zlepšovať a práve v tomto zlepšovani  mi pomáhaju moji klienti. 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti