Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj, záhradná chatka Žilina - Budatín

Interné ID: 4216877
Ulica: Dolná
Obec: Žilina
Okres: Žilina
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
Iné:
34 500 €

Popis nehnuteľnosti

Romdom reality ponúka exkluzívne na predaj záhradnú chatku s vysporiadaným pozemok v osobnom vlastníctve, v záhradkárskej oblasti na Dubni v Žiline.
Záhradná chatka je v pôvodnom stave a má pridelené svoje súpisné číslo. V rámci rekonštrukcie je možné postaviť modernejšiu chatku vhodnú aj na rekreačné bývanie. Pozemok o výmere 425m2 je južný, slnečný, s krásnym výhľadom na rieku Váh a Žilinu, s upravenými terasami a ovocnými stromami. Pozemok má pripojenie k elektrine a spoločnému rozvodu úžitkovej vody.
K pozemku je jednoduchý celoročný prístup autom, na pozemku je možné vybudovať parkovacie miesta pre viacero aut, alebo parkovať na parkovisku pri ceste.
Pozemok je vysporiadaný, bez tiarch, k pozemku patrí aj podiel na prístupovej ceste.

Pre viac Informácií, alebo obhliadky kontaktujte makléra Romdom reality: Ing. Roman Kolovrátek, 0917 451653, maklerkolovratek.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
425 m2
Plocha pozemku:
425 m2
Balkón:
nie
El. napätie:
230V
Voda:
verejný vodovod
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Roman Kolovrátek

Ing. Roman Kolovrátek

konateľ spoločnosti, maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • Deutsch
  • English
  • Pусский
  • rusr
  • sora

Myslieť v prospech klienta, poskytnúť mu skutočnú službu mi prináša nielen ocenenie ale aj dobrý pocit. Budem rád ak využijete moje skúsenosti a verím, že budete spokojní tak, ako väčšina mojich klientov.
 

Dobrý obchod je len ten, kde sú všetky strany spokojné.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti