Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj, investičné apartmány Laguna Beskyd, Zywiec, Polsko

Ulica: Zywiec
Kraj: Malopoľské vojvodstvo
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: Rekreačný apartmán
Iné:
110 000 €

Popis nehnuteľnosti

Romdom reality ako licencovaný Partner Polandia Estate ponúka na predaj apartmány v projekte Laguna Beskýd ako miesto na relax, rodinnú dovolenku a zároveň ako skvelú investičnú príležitosť.

Apartmánový komplex sa nachádza na brehu jazera Zywiec, neďaleko miest Zywiec a Bielsko Biala.
80 km cyklotrás, možnosti vodných športov, turistiky, či lyžovania robia tento výnimočný projekt atraktívny pre vlastnú rekreáciu a zároveň ako jedinečnú investičnú príležitosť s vysokou návratnosťou bez starostí.

V apartmánovom komplexe máte k dispozícii reštaurácie, sauny, posilňovne a športoviská. Atraktivitu podčiarkuje aj vyhradená pláž, skybar či moderné wellnes s bazénom.
K dispozícii sú 1,2 a 3 izbové apartmány od 110.000€.

 

Pre ponuku apartmánov neváhajte kontaktovať makléra : Roman Kolovrátek, 0917 451653

Prečo je projekt Lagúna Beskyd výhodnou investíciou ? :

Predpokladaný ročný výnos z prenájmu: 10% p.a.

Predpokladané zhodnotenie ceny nehnuteľnosti: V najbližších rokoch sa očakáva rast ceny nehnuteľnosti na úrovni 8% p.a.

Pasívny príjem bez starostí: O obsadenosť apartmánov sa stará zmluvný partner, čo znamená, že majitelia môžu počítať s pravidelným príjmom bez potreby osobnej starostlivosti.

Využitie apartmánov: Majitelia majú možnosť využívať apartmány na vlastnú rekreáciu alebo trvalé bývanie, prípadne ako sídlo firmy.

Získanie hypotéky po 2 rokoch: Po dvoch rokoch majitelia majú možnosť získať hypotéku v Poľsku, čo môže byť výhodné pre ďalšie investície alebo plánovanie budúcnosti.

Zaručená obsadenosť počas celého roka: S množstvom športových a rekreačných aktivít ako je zimná a letná turistika, vodné športy, cyklotrasy a lyžiarske strediská je obsadenosť apartmánov počas zimnej aj letnej sezóny zaručená.

Atraktivita lokality: Budovanie nových lyžiarskych stredísk skupinou J&T, ako sú Sczyrk a Zabnica, svedčí o atraktivite lokality. Dokončenie strediska v Zabnici sa očakáva približne v roku 2025.

Vlastnosti

Status:
aktívne

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Roman Kolovrátek

Ing. Roman Kolovrátek

konateľ spoločnosti, maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • Deutsch
  • English
  • Pусский
  • rusr
  • sora

Myslieť v prospech klienta, poskytnúť mu skutočnú službu mi prináša nielen ocenenie ale aj dobrý pocit. Budem rád ak využijete moje skúsenosti a verím, že budete spokojní tak, ako väčšina mojich klientov.
 

Dobrý obchod je len ten, kde sú všetky strany spokojné.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti