Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj, stavebné pozemky, Veľké Rovné

Interné ID: JC20
Obec: Veľké Rovné
Okres: Bytča
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - pre rodinné domy
50 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj slnečné pozemky v tichej časti centra obce Veľké Rovné, 15 min od Žiliny, 10 min. od Bytče. K dispozícii sú pozemky s výmerami 3x 518 m2, 1x 586 m2, spolu s podielom na ceste 1/4 čo činí výmeru 72 m2.
Pozemok je mierne svahovitý, takmer rovina, s asfaltovou prístupovou cestou k pozemku. Pozemok sa nachádza v územnom pláne obce na výstavbu rodinných domov.
Inžinierske siete elektrina (vzdialená 65 m), voda (150 m), kanalizácia sa nachádzajú v blízkosti pozemku.
Pozemok vhodný pre individuálnu výstavbu alebo ako investičná príležitosť pre menší projekt výstavby viacerých rodinných domov.
Veľké Rovné je obec v blízkosti okresného mesta Bytča s dobrým dopravným napojením na smery Bytču, Žilinu a Čadcu. V obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť.
Cena pozemku: pozemok č. 1: 57000 eur, pozemok č.2: 50000 eur, pozemok č. 3: 51000 eur, pozemok č. 4: 52000 eur.
Pre viac informácií alebo obhliadky kontaktujte makléra Romdom reality: Bc. Jana Cudráková - č.t. 0948737877, jana.cudrakova@romdom.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
518 m2
Plocha pozemku:
518 m2

Pozrieť na mape

Maklér

" "Domov" sú akékoľvek štyri steny, ktoré obklopujú správnu osobu. "  Helen Rowlandová

Snažím sa počúvať svojich klientov a rozumieť ich potrebám. Nájsť pre nich to, čo v danej chvíli potrebujú. Verím, že spoluprácou so mnou, vždy dosiahneme spoločný cieľ. 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti