Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Rezervované, trojizbový byt s lodžiou Žilina, Solinky, exkluziívne ROMDOM

Ulica: Smreková
Mestská časť: Solinky
Obec: Žilina
Okres: Žilina
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
130 000 €

Popis nehnuteľnosti

Romdom reality Vám  ponúka exkluzívne na predaj 3 izbový byt s lodžiou v Žiline - Solinkách. Byt o výmere 71 m2 sa nachádza na 7/7 poschodí bytového domu s výťahom.
Byt pozostáva z troch obytných izieb, predsiene, kuchyne a priestrannej lodžie s južým výhľadom. Žiadna z izieb nie je priechodná.  Byt je v pôvodnom stave, pripravený na kompletnú rekonštrukciu. V byte sú plastové okná, okrem kuchyne, kde je okno pôvodné.
Byt je tichý, svetlý, slnečný s výhľadom na zelený dvor s detským ihriskom. K bytu patrí aj pivnica.
Dom je zateplený vrátane renovácie a zateplenia strechy, v súčasnosti je naplánovaná výmena rozvodov.
Parkovanie je verejné, pred domom, dostupnosť autom jednoduchá na všetky smery (1 km od domu privádzač na diaľnicu Bratislava - Martin, rýchlostná cesta smer Čadca, smer Prievidza)
Byt sa nachádza v lokalite s kompletným občianskym vybavením (školy, škôlky, anglické gymnázium, kostol, obchody, OC Max s kinom). 50m od domu sa nachádza reštaurácie. Pred domom je zelený dvor s detským ihriskom, v blízkosti domu nachádza relax zóna Lesopark a lezecká stena. 

Kupujúci majú možnosť získať vizualizáciu interiéru od interiérovej dizajnérky  za zvýhodnenú cenu a realizáciu rekonštrukcie od pertnerského dodávateľa.

Pre záujemcov o kúpu zabezpečíme hypotekárne poradenstvo a vybavenie financovania kúpy na kľúč.

Pre viac informácií kontaktujte makléra Romdom reality: Cyntia Dančová , tel: 0940 996 990

Máte na predaj alebo plánujete predávať vlastnú nehnuteľnosť? Bezplatne Vám poradíme ako na to, prípadne pomôžeme s predajom. Viete o niekom kto chce predávať? Odporučte nás a získajte odmenu.   

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
70 m2
Zastavaná plocha:
70 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
3
Typ budovy:
panelová stavba
Loggia:
áno
Pivnica:
áno
Verejné parkovanie:
áno
Výťah:
áno
Pozícia:
posledné poschodie
Celková plocha:
70 m2
Plocha loggie:
3 m2
Orientácia:
juh
Vykurovanie - centrálne:
áno
Optická sieť:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Bavi ma pracovať v realitách, pretože každý klient a každý obchod je iný. Baví ma spoznávať nových ludí a pomáhať im riešit ich požiadavky.

Práca v realitách ma naučila veľa a to, že celý život sa učime novým veciam.

Moja priorita je pomáhať klientom a byť viac ako len obchodným partnerom. Snažim sa pozerať sa na veci ľudsky a k tomu aj tak pristupovať. So svojimi klientmi si budujem priateľské vzťahy a zakladám si na dôvere a profesionalite.

"Obchod, v ktorom nezískame nič viac ako peniaze, nie je žiadny obchod." 
                                                                                                                                                Henry Ford
 

Nehnuteľnosti, ktoré získam do svojej ponuky, chcem predať a myslím, že sa mi to aj reálne darí. Pre klienta robím maximum, pretože spokojný klient je moja vizitka. 

Baví ma robiť, to čo robím a chcem sa neustále posúvať a zlepšovať a práve v tomto zlepšovani  mi pomáhaju moji klienti. 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti