Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj, novostavba pasívny rodinný dom Žilina, Lietava

Obec: Lietava
Okres: Žilina
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:
315 000 €

Virtuálna prehliadka

 

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj novostavbu energeticky pasívneho rodinného domu v luxusnom prevedení. Dom sa nachádza na južnom pozemku pod horou v novovybudovanej rezidenčnej časti Lietavy - Nová Lietava na parcele o rozlohe 866 m2. V dome s úžitkovou plochou 95 m2 sa nachádzajú dve spálne (izby), veľká obývacia miestnosť spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou, kúpeľňa, predsieň a technická miestnosť s druhým wc. 
Dom je vybavený kuchynskou linkou so spotrebičmi (elektrická varná doska, umývačka riadu, rúra, chladnička), vstavanou skriňou v chodbe a spálni, V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, umývadlo a wc - geberit, práčka so sušičkou. V technickej miestnosti  pri vchode sa nachádza hosťovské wc. 
Súčasťou domu je krytá terasa 25 m2 so záhradným nábytkom, kryté garážové státie pre dve autá, priestranný odkladací priestor využiteľný ako sklad či dielnička. Dom sa predáva s upraveným exteriérom, včítane zámkovej dlažby pred domom, nasadeným trávnikom a oplotením. Oplotenie domu je vyriešené tak aby bolo možné mať na záhrade psa.

Kúrenie v celom dome je podlahové s ohrevom cez eletkrický kotol a ohrev vody je zabezpečený tepelným čerpadlom. V dome je inštalovaná aj rekuperácia.  

Pozemok o výmere 866m2 je rovinatý, časť cca 100m2 je svahovitá, časť pozemku je vyvýšená, vhodná na vybudovanie posedenia alebo altánku s krásnym výhľadom.

Pri stavbe domu sa použili najmodernejšie materiály s vynikajúcimi termoizolačnými vlastnosťami, čo zabezpečuje mimoriadne nízke náklady na prevádzku. Pre záujemcov ponúkame exkluzívne podmienky na financovanie prostredníctvom hypotekárneho úveru. 

Dom je súčasťou novovybudovanej rezidenčnej štvrte Nová Lietava, ktorá sa nachádza v krásnom uzavretom prírodnom prostredí priamo pod horou, s novo postavenou príjazdovou cestou s pouličným osvetlením a pripojením na všetky inžinierske siete včítane  optického internetu. V dome bol inštalovaný  aj zosilňovač mobilného signálu.  

Dom je možné aj prenajať za 1200€/mesiac s možnosťou následnej kúpy. (Cca do 1 roka)


Pre záujemcov o kúpu zabezpečíme hypotekárne poradenstvo a vybavenie financovania kúpy na kľúč.

Pre viac informácií kontaktujte makléra Romdom reality: Roman Kolovrátek , tel: 0917 451653

Máte na predaj alebo plánujete predávať vlastnú nehnuteľnosť? Bezplatne Vám poradíme ako na to, prípadne pomôžeme s predajom.
Viete o niekom kto chce predávať? Odporučte nás a získajte odmenu.

 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Popis domu:
Stavba je už od základu prispôsobená na vyšší štandard. Základová konštrukcia modernej technológie, tzv.zakladanie na doske a penovom skle je prvým predpokladom na dosahovanie výnimočnej energetickej úspory. Samotná drevená nosná konštrukcia ponúka maximálny tepelný komfort pri menšej hrúbke obvodového plášťa. Obvodová stená zabezpečuje ako protipožiarnu ochranu s 15 mm protipožiarnym SDK, Izolácia je dvojnásobná t.z. v konštrukcií je aplikovaná PUR, ktorá dokonale vytesní všetky medzery, z vonkajšej strany je polystyrén a vata v častiach s dreveným obkladom. Okná a dvere sú tiež vyššieho štandardu z izolačným trojsklom, prevedenie vchodových dverí je nadštandard s masívnym dizajnovým madlom. Posuvné dvere v obývačke sú typ HS portál pre maximálny komfort. Strešná konštrukcia a krytina je z materiálu SIKAPLAN ktorý zabezpečuje 100% istotu pri plochých strechách a strechách so zelenou strechou.
Spôsob vykurovania a ohrevu TUV: Podlahové kúrenie teplovodné napojené na elektrokotol, ohrev teplej vody zabezpečený tepelným čerpadlom, súčasťou systému je aj rekuperačná jednotka, všetky zariadenia sú značky Vaillant. Zariadenie funguje automaticky s moderným ovládaním cez aplikáciu vo vašom smartfone. Vnútorné vybavenie obklady, podlahy, vonkajšie dlažby a ostatné vybavenie je vo vyššom štandarde a spĺňa požiadavky aj pre náročných zákazníkov. Interiér aj exteriér je štýlovo a funkčne spracovaný s ohľadom na krajinu kde je stavba situovaná.
Dom je napojený na všetky inžinierske siete a pozemok je odvodnený do dažďovej kanalizácie vrátane dažďovej vody zo strechy domu. K domu je privedený aj optický kábel pre internet a tv.

Pre obhliadky, rezerváciu alebo viac informácií kontaktujte realitného makléra Romdom reality: Roman Kolovrátek tel: 0917 451653.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
866 m2
Typ zeme:
prevažne rovná
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
95 m2
Zastavaná plocha:
200 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
3
Energetický certifikát:
A
Energetická náročnosť budovy:
Pasívny
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Terasa:
áno
Sklad:
áno
Dielňa:
áno
Rok výstavby:
2022
Rok kolaudácie:
2024
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku - 230 V:
áno
Elektrika - na pozemku - 380 V:
áno
Kanalizácia - na pozemku - kanalizácia:
áno
Vykurovanie - podlahové:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno
Telefón:
áno
Internet:
áno
Káblová TV:
áno
Optická sieť:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Roman Kolovrátek

Ing. Roman Kolovrátek

konateľ spoločnosti, maklér

  • Slovensky
  • Česky
  • Deutsch
  • English
  • Pусский
  • rusr
  • sora

Myslieť v prospech klienta, poskytnúť mu skutočnú službu mi prináša nielen ocenenie ale aj dobrý pocit. Budem rád ak využijete moje skúsenosti a verím, že budete spokojní tak, ako väčšina mojich klientov.
 

Dobrý obchod je len ten, kde sú všetky strany spokojné.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti