Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

PREDANE PREDAJ 4 IZBOVÝ BYT 125 M2 V STAROM MESTE.

Interné ID: vkro1
Ulica: Jána Milca
Mestská časť: Staré mesto
Obec: Žilina
Okres: Žilina
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 4-izbový byt
Iné:
cena v rk

Popis nehnuteľnosti

Romdom reality ponúka exkluzívne na predaj veľkometrážny 4 izbový byt o výmere 125 m2 s lodžiou a pivnicou, ktorý zaujme svojimi vysokými stropmi a charizmou pôvodného stavu. Byt je situovaný v centre mesta. Máte príležitosť prerobiť si ho podľa svojich predstáv, aby ste sa cítili ako doma. Nakoľko v byte sa dá kompletne zmeniť dispozícia izieb. Nachádza sa na 2. poschodí 4-poschodového domu, bez výťahu. Ako bonus navyše, máte zabezpečené parkovanie vo vnútrobloku pre auto, vstup je cez elektrickú rampu.
Byt sa nachádza v dobrej lokalite s plnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti sa nachádza škola, škôlka, nákupne centra ,cyklotrasa na vodne dielo, blízko autobusovej a železničnej stanice.


Pre záujemcov o kúpu zabezpečíme hypotekárne poradenstvo a vybavenie financovania kúpy na kľúč.
Pre viac informácií kontaktujte makléra Romdom reality: Vladimír Škrobák , tel: 0911 309 080,

Máte na predaj alebo plánujete predávať vlastnú nehnuteľnosť? Bezplatne Vám poradíme ako na to, prípadne pomôžeme s predajom.
Viete o niekom kto chce predávať? Odporučte nás a získajte odmenu.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
125 m2
Poschodie:
2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
4
Počet izieb:
4
Balkón:
nie
Výťah:
nie
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

 

Bývanie je častokrát rozhodnutie klienta na celý život. Pochopiť a identifikovať potreby zákazníka, prevýšiť jeho očakávania a zároveň byť pri tom ľudský. To je pocit, ktorý chcem zanechať.

 

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti